Oppdatering om Bedriftsguiden

Interessant å se hva litt oppmerksomhet har gjort med Bedriftsguiden og nettstedene rundt dem. Det er tydelig at man nå gjør alt man kan for å forsøke å sveipe sannheten under teppet.

Relaterte saker

Bedriftsguiden om meg (21.02.2007)
Om Bedriftsguiden, Nettkatalogen og undertegnede i Dagbladet (19.02.2007)
Tilsvar fra Bedriftsguiden (15.02.2007)
Advokatbrev fra Bedriftsguiden (04.02.2007)
Bedriftsguiden (08.07.2006)

9 hendelser på “Oppdatering om Bedriftsguiden”

  1. Ser Gunnar Andreassen har lagt ut en artikkel på abcnyheter.no her http://www.abcnyheter.no/node/42107 hvor han også hadde linket ordene «..late som om man er en blogger etc…» til sin egen blogg om deg Jarle. Jeg fikk abcnyheter.no til å fjerne linken.
    Syns jeg på en måte kan se en «avslørende» artikkel fra en som vet i manipulere søkemotorer :-)

  2. Kjør på…
    forhåpentligvis innser de snart at de skyter seg selv i foten med slike fremgangsmåter. Kanskje de vil vurdere måten de måten de bedriver butikk på også, selv om det er lite sannsynlig.

  3. Jarle; synes du behandler Bedriftsguiden.no meget pent og saklig. Ytterst forstemmende å se at et rennomert advokatfirma som WR benytter seg av trakassering for å true folk som deg fra å publisere ubehagelige sannheter.

  4. Hotdamn, det var ikke bedriftsguiden som hadde sol på bunnen, men dog, utfordringen står.

  5. Det som er interessant med bedriftsguiden.no er at de hevder å ha noe rundt 160 000 unike besøk i januar 2007. Man kan også se at de bruker SOL ratings på bunnen av nettstedet. Noe som sier meg at disse tallene ganske enkelt er en løgn, er jo at de IKKE er å finne på topplisten til SOL ratings.
    Å ha en nøytral måling av trafikk om du virkelig kan skilte med trafikk i den størrelsesorden er unektelig positivt med tanke på annonører.
    Utfordring til bedriftsguiden.no, korriger meg om jeg tar feil, offentliggjør stats på SOL ratings for allmennheten.

  6. Bedriftsguiden.No, en samleside

    En samling pekere for Ã¥ vise hvordan «tjenesten» bedriftsguiden.no faktisk jobber. Jeg vil pÃ¥ ingen mÃ¥te dømme noen, men titt litt pÃ¥ disse lenkene og se hva //du// synes om foretningsmetodene de bruker….

  7. Helt enig, jarle….
    Bedriftsguiden og kataloglisten og gud vet hva…. de får holde seg rene, eller så får de holde seg vekke…..
    ( kommentar på situasjonen din på bloggen min… som på svært mange andre blogger antar jeg..)

  8. Jonny Benjaminsen

    Hei.
    Når det gjelder telefonselgere så er det vel egentlig lite å frykte fra den kanten,skulle selv selge en bil på finn.no og skrev med fete typer i annonsen: telefonselgere skygg unna!
    Problemet ble da,at jeg mottok en par sms hvor jeg ble fortalt i mindre gode ordlag om hvor en stor idiot jeg var som kunne skrive noe slikt…jeg fulgte selvfølgelig opp med min mening om den den saken…da ble det stille gitt….jeg søkte opp nr og typen som sendte sms var da i jobb som telefonselger???
    Svar telefonselgere men høflig avvise dem,om dem ikke hører,ta opp samtale om muligheten er tilstede,tenker da på mobil..si din mening og du blir truet…om du ikke er «kjapp i replikken» selv da..harr harr…sånn sett så digger jeg tlf-selgere,du kødder ikke med en nordlending..hehe
    Mvh
    Jonny B

  9. hehe…festlig. Kjør på Jarle – Full støtte fra meg!
    Jeg tror forresten jeg har en ide til en ny artikkel – reputation management i søk…fem av ti treff på Bedriftsguiden er nå dekket av blogger-mobben :D

Stengt for kommentarer.