Neimen :-)

Det tok ikke så lange tiden før jeg ble «funnet». Nå skal det sies at jeg selvsagt sladret selv, men det trenger vi ikke dvele for lenge ved synes jeg.
Lasse fant meg og la meg rett inn i linkelisten sin uten å krever noe link tilbake engang. Men han er jo selvskreven i linklisten. Hans blog er blant de få norske jeg faktisk besøker en gang imellom. Det eneste jeg savner er en mulighet til å legge igjen kommentarer. Jeg savner det faktisk VELDIG. Jeg hjelper deg gjerne med å få på plass kommentarer Lasse, jeg lover. Det samme gjelder forresten Kyrre (som du finner link til på siden her). Jeg LIKER å legge igjen kommentarer, og det irriterer meg at jeg ikke får lov. *grumle*
Lasse skriver forresten om så mangt, ser at han nevner at «Hallo i uken» er tilbake, «Hallo i uken» har lenge vært mitt absolutte favorittprogram på radio. Men det hender faktisk at jeg klarer å gå glipp av både dagsendingen og kveldssending av «Hallo i uken», så jeg har sjekket hos NRK om det finnes nettsider for «Hallo i uken» i et desperat håp om at de ville ha opptak av sendingene der, slik at jeg kunne høre på dem. Men neida, på NRK.no er det ikke engang noen vanlige websider for «Hallo i uken». Skulle likt å vite hvilken grunn det er til at de 1) ikke har noen websider og 2) ikke har sendingene lagt ut på nettet en dag eller to etter at de faktisk ble sendt. Jeg vil faktisk gå så langt som til å si at det er en SKANDALE!
Jaja, hvis jeg husker det får jeg vel sende en e-mail til min gamle lærer som sitter i NRK-interaktiv avdelingen og klage min nød. Ikke at jeg har noen forhåpninger om at det skulle gjøre noe forskjell, men man må jo forsøke.
Går ikke det, får vi vel sette igang folkeaksjonen «få Hallo i uken på nett».

2 hendelser på “Neimen :-)”

Stengt for kommentarer.