En helt spesiell Barebones PC

S_mega.gif
Det er en viss fare for at dette kan komme til å bli min nye maskin: MSI Mega PC – en liten barebones PC med alt jeg har hatt lyst på, mest til bruk som PVR (Personal Video Recorder), men også til alt mulig annet.
Kanskje jeg skulle kjøpe meg en til å ha på den vanlige PC plassen, og en til å ha knyttet mot TV’en? ;-)

4 hendelser på “En helt spesiell Barebones PC”

  1. At MSI sine nettsider har litt kvasi-engelsk er kanskje ikke så rart. Men jeg lurer på hva hjernen min var opptatt av når jeg skrev det ;-)
    Og ja, jeg hadde det travelt. :-)

  2. Når jeg først holder på med å være «morsom»… I følge spesifikasjonene til MSI så inneholder den «Chipest»? Bare billig skit altså? Leser du videre nedover i spesifikasjonene hos MSI kan du se at man kan til og med skyte ut hele bunnen på maskinen!!! «Eject Bottom» står det på en av knappene! lol
    Neida. Nå får jeg gi meg. Skikkelig sikle-objekt og JA jeg har lyst på en jeg også!
    J

Stengt for kommentarer.