Toppmeny

En helt spesiell Barebones PC

S_mega.gif
Det er en viss fare for at dette kan komme til å bli min nye maskin: MSI Mega PC – en liten barebones PC med alt jeg har hatt lyst på, mest til bruk som PVR (Personal Video Recorder), men også til alt mulig annet.
Kanskje jeg skulle kjøpe meg en til å ha på den vanlige PC plassen, og en til å ha knyttet mot TV’en? ;-)

4 responser til En helt spesiell Barebones PC

 1. Jarle 5. april 2003 den 09:40 #

  At MSI sine nettsider har litt kvasi-engelsk er kanskje ikke så rart. Men jeg lurer på hva hjernen min var opptatt av når jeg skrev det ;-)
  Og ja, jeg hadde det travelt. :-)

 2. Jensa 4. april 2003 den 22:14 #

  Når jeg først holder på med å være «morsom»… I følge spesifikasjonene til MSI så inneholder den «Chipest»? Bare billig skit altså? Leser du videre nedover i spesifikasjonene hos MSI kan du se at man kan til og med skyte ut hele bunnen på maskinen!!! «Eject Bottom» står det på en av knappene! lol
  Neida. Nå får jeg gi meg. Skikkelig sikle-objekt og JA jeg har lyst på en jeg også!
  J

 3. Jensa 4. april 2003 den 22:09 #

  PVC også? Du hadde det faktisk veldig travelt da du skrev meldingen ;D
  J

 4. Jensa 4. april 2003 den 22:06 #

  Barenbones? Høres litt aktisk ut? … eller var du bare kald på fingrene når du skrev det ;-D
  J


Utvikling og webhosting: Senson AS