Toppmeny

Det blogges i Norge

Eller skulle jeg kanskje heller skrive, i Bergen?
Gøy å oppdage at Universitetet i Bergen har satt opp MovableType, og at bloggingen der blomstrer. I løpet av få minutter har jeg merket meg 28 stykker med blogg. Mari, en av studentbloggerene, har oversikten ser det ut som, og de er aktive! Kjempegøy! Det eneste jeg synes de mangler er et slags blogg-portal, slik som f.eks. Harvard har.

3 responser til Det blogges i Norge

 1. Jill 27. april 2003 den 16:59 #

  Det hadde kanskje vært noe, ja!

 2. Maris blogg 25. april 2003 den 08:38 #

  Vi har lesere.

  Andre bloggere syns det er gøy å se at universitetet i Bergen benytter seg av blogg i læringsprosessen. Det savnes

 3. mari 25. april 2003 den 08:20 #

  Vi har klassebloggen (http://huminf.uib.no/huin105/2003/)som skal knytte akkurat studentene på vårt kurs sammen. Den fungerer bra for oss, men jeg vet at det ved universitetet også finnes andre fag som bruker blogging i læringsprosessen (http://submission.intermedia.uib.no/info352/). Kunne jo hatt en fellesportal for hele universitetet kanskje?


Utvikling og webhosting: Senson AS