Dagbladet blogger

Bloggingen har kommet til Norge, og en «blogg» er i ferd med å bli dagligtale, også for ikke-nerder.
I dag lanserte Dagbladet.no sin egen weblog. Nå har journalister i Dagbladet mulighet til å dele det de finner av interesante nyheter og kurositerer på nett med andre.
Dagbladet.no – Weblogg
Så langt ser det bra ut. Jeg er noe skeptisk til om det vil fungere med kommentarer på et såpass stort nettsted, erfaring fra andre større weblogger er at det fungerer dårlig – og fort blir mye støy.
Mitt andre ankepunkt er mangelen på RSS versjon av bloggen. Når man først velger å henge seg på weblog-formatet hadde det vært på sin plass og også sørge for en såpass veletablert kotyme som å gjøre postingene tilgjengelig via RSS, det ville gjøre lesning og referanser til blogg-postinger i bloggen mye enklere for mange bloggere. Det hadde heller ikke vært så dumt med en implementasjon av Trackback, men det jeg savner mest er altså en RSS-versjon.

1 hendelser på “Dagbladet blogger”

  1. Dagbladet blogger

    Og der! gikk blogging over i mainstream media. Dagbladet har startet sin egen blogg for folk i avisa som vil skrive litt mer enn de vanlige tingene de skriver og med den sedvanlige muligheten for å kommentere. Hvordan kan dette…

Stengt for kommentarer.