Mer spam fra Multicontesta

Litt mer informasjon om spammingen til Multicontesta. I dag sendte de ut en ny runde med spam, den uheldige kunden denne gangen var Nike Konsult.
I følge Nike Konsult ble de lovet å treffe daglig leder hos de firmaene som Multicontesta hevder de har i sin database. I realiteten er databasen bestående av adresser hentet fra diverse nettsteder som kun er silt etter toppdomene. (Dvs, kun .no adresser benyttes til spammingen).
Ikke overraskende, men interesant å høre hvordan Multicontesta helt tydelig fører sine kunder bak lyset og selger dem en dyr tjeneste som ikke tilsvarer det de får i det hele tatt.
Ikke er det mulig å komme ut av deres spamlister heller, forrige gang ble jeg lovet at Multicontesta’s daglige leder at en av mine adresser skulle fjernes fra deres database, den samme adressen har blitt brukt i utsendelsen av denne runden med spam.
Forhåpentligvis får Forbukerombudet mulighet til å gjøre noe med disse folka snart, det er sannsynligvis den enesten måten å få dem til å stoppe på.
Se også: Multicontesta – Norske spammere

6 hendelser på “Mer spam fra Multicontesta”

  1. Blogspammere og andre miljøsvin

    Jeg får stadig mer blogspam på mine to blogger, så nå har jeg innstallert MT-Blacklist og får håpe det hjelper. Litt trist at man ikke skal kunne snakke sammen uten å måtte holde en masse filtreringsmekanismer igang – kanskje kommunikasjon ikke er grat…

  2. Blogspammere og andre miljøsvin

    Jeg får stadig mer blogspam på mine to blogger, så nå har jeg innstallert MT-Blacklist og får håpe det hjelper. Litt trist at man ikke skal kunne snakke sammen uten å måtte holde en masse filtreringsmekanismer igang – kanskje kommunikasjon ikke er grat…

  3. Joda. Verktøy er gode saker. Jeg har tidligere fått god hjelp av flere av disse. Når det kommer til spamen i seg selv er det nok lite som hjelper annet en å ta «problemet ved roten» dog.
    Nå er det jo ikke det letteste å ta det før det treffer nettet, men det er; til tross for at det er en «umulig» oppgave alltid bedre å fjerne sykdomen enn symptomene.
    Vel. Joda. Dette er en ønskedrøm.

  4. Mer om spamming fra Multicontesta

    I forbindelse med Multicontesta’s spamming av min private e-mail adresse tok jeg kontakt med Forbrukerombudet. Denne uken fikk jeg svar…

  5. Nå er den kampen i ferd med å snu seg til fordel for de av oss som er interesert i å bli kvitt spammen. Det finnes svært gode verktøy allerede.
    For windows er Qualcomm i gang med å lage neste versjon av Eudora som fra grunnen er laget for å gjøre det enklere å bruke anti-spam verktøy (finnes allerede i Beta for OS X), for Outlook finnes det allerde et svært avansert anti-spam verkøy basert på baysian filtre – hvilket nærmest er den eneste grunnen jeg kan komme på for å bruke Outlook.
    For Linux finnes det en rekke verktøy som gir samme mulighetene med baysian filtre.
    Det har forresten vist seg svært effektiv å gjemme kontaktadresser på web. Bruker du f.eks. server redirecting og url koding av adressene, er sannsynligheten for at de blir plukket opp (akkurat nå) liten, men det skjer vel snart noe der også ville jeg anta.

  6. Ja. Ikke sant det er morsomt? Jeg resignerte jeg. Bytte av epostadresse var det eneste som fungerte. I alle fall på kort sikt.

Stengt for kommentarer.