Toppmeny

26 things

Dette er et ganske kuult prosjekt: 26 Things – The International Photographic Scavenger Hunt.
Den 1. juli vil det bli utdelt 26 ting man skal se etter og fotografere, så har man frem til slutten av juli på å fotografere disse 26 objektene/temaene.
Jeg liker slike prosjektet, litt utfordring i hverdagen er ikke så dumt. Det som skremmer meg er at jeg kommer til å oppdage hvor dårlig jeg er på å ta fotografier i forhold til f.eks. Tracey som arrangerer 26 things.
Tracey har blant annet en daglig fotoblog (shutterbug) som garantert kommer til å bli en av de faste besøksstedene mine. Den er noen stratosfærer over mitt ynklige galleri, og damen har mer på lager (sjekk bloggen hennes, så ser dere hva jeg mener).
Men jeg tror allikevel at jeg skal sette av noen dager i Juli på å delta på 26 things, jeg gleder meg allerede!
[Via Anders Jacoben’s blog]

Én respons til 26 things

  1. Arve 5. juni 2003 den 17:13 #

    Hvis du liker Shutterbug, kan det sikkert også være verdt å sjekke ut Bingwalker; http://www.bingwalker.com/


Utvikling og webhosting: Senson AS