Fant nettopp det perfekte kamera…

qualia016.jpg
Noen husker kanskje at jeg har vært på jakt etter et kamera som ikke er altfor lett synlig, for å enklere kunne ta bilder av folk når de er mer naturlige enn når de ser rett inn i et stort fotoapparat. Nå har Sony lansert det perfekte kameraet for slik fotografering: Sony QUALIA 016
Det er et 2 megapixel kamera som bare måler 69 x 24 x 17 mm, med kasse i aluminium og med ekstrautstyr som blitz, tele- og vidvinkellinser etc. Og det koster «bare» i overkant av 22.000 kroner!

3 hendelser på “Fant nettopp det perfekte kamera…”

  1. Se der ja, nå trenger man ikke å gå ut engang for å beskue de lettklede damenes «behind» ;-)
    Hva skulle vi ha gjort uten nettet.

  2. Åh! Et sånt vil jeg ha også! Det er jo bare for perfekt, hvis nå bare prisen hadde vært _litt_ mer enig med lommeboka. Kanskje jeg burde konsentrere meg om å få erstattet mitt ene (stjålne) digitalkamera fra forsikringsselskapet først hmm?

Stengt for kommentarer.