Gmail kontoer

Jeg har invitasjoner som jeg villig gir vekk til alle som vil ha. Kjent eller ukjent, bare gi beskjed (med gyldig e-mail adresse) så sender jeg den med ønske om en god jul. :-)

91 hendelser på “Gmail kontoer”

  1. Hei.
    Om du skulle ha eller kjenne en som skulle ha en invite til Gmail konto, ville jeg blitt meget glad.
    Hilsen Thor

  2. Heisann, jeg ønsker meg gjerne en gmail konto, har prøvd å få tak en stund nå. Hvis du kunne ha gitt meg en hjelpende hånd hadde jeg vært meget takknemlig! Mvh

  3. Tuddelidu
    Er det fortsatt igjen invitasjoner? En trønder tar gjerne imot. :)

  4. Da er invitasjoner sendt til alle som har bedt om dem.
    Julegaven begynner å bli litt gammel – eller kanskje den er tidlig? Jeg begynner å lure på om jeg ikke skulle be om en byttehandel – link til bloggen min så gir jeg deg en Gmail konto høres fornuftig ut.. ;)

  5. Hellu, kan jeg få en gmail- invitasjon? Jeg spør enkelt og greit- ha en fin dag:)

  6. Hei.
    Skulle så gjerne hatt en gmail-konto :-)
    Dersom du har flere igjen, er det kanskje mulig å få en……?
    På forhånd takk.

  7. Da er invitasjoner sendt til alle bortsett fra «jalla», klarer du ikke å oppgi ditt eget fornavn engang fortjener du ikke noen Gmail konto, IMHO.

  8. Hiver meg ogsaa paa. Sitter for tida i England og engelske invitasjoner gir meg bare googlemail saa en norsk invitasjon mottas med takk! :)
    -Kjersti

  9. Kunne tenkt meg å prøve Gmail, vil bli kjempeglad om du har flere invitasjoer.
    På forhånd takk :-)

  10. Jeg har lyst til å prøve gmail fra google. Hvis du har flere invitasjoner hadde det vært hyggelig å få en.

  11. Hallo!!
    Er det flere gmail-invitasjoner igjen?
    Jeg tar gjerne imot en..
    Hilsen
    Lars Petter

  12. De som har bedt om Gmail konto i denne tråden skal ha fått kontoer nå. Er det noen som fortsatt ikke har fått konto er det bare å si ifra så sender jeg gjerne en invitasjon.
    Torbjørn, tror du kommer lengre med å forsøke å bruke tjenesten selv – lese hjelp sider og så spørre om hjelp på de tingene du så lurer på – f.eks. her.

  13. Og nå er det snart jul igjen!
    Øverst på ønskelisten min står det gmail-konto :)
    God jul og godt nyttår!

  14. Hei!! Finnes d flere g mail kontoer igjen??
    Jeg vil gjerne gjerne ha!! Er SÅÅÅÅÅ lei av hotmail… På forhånd tuuuusen takk:-) :-) :-)
    Hilsen Una!!

  15. Jeg vil bare takke for Gmail-invitasjonen på vegne av Jørgen, det satt han (og jeg) stor pris på. Saken var den at jeg var på besøk hos han og skulle hjelpe til med å sette opp Thunderbird, samt ordne en ny epostadresse. Jeg visste ikke at han skulle ha hjelp til dette på forhånd, så der satt jeg; uten min egen maskin og passordet til min egen Gmail-konto tilgjengelig. Hadde det ikke vært for at du villig og raskt sendte ut en invitasjon, ja da kunne jeg ikke hjulpet han før om et par uker når jeg neste gang skal på besøk. En stor takk fra oss begge to. :-)

  16. Jørgen Dockedahl

    Litt sent ute, men jeg prøve meg allikevel. Hvis du fortsatt har noen ledige invitasjoner så hadde det vært kjempefint!

  17. hei noen som har en sånn gmail invitasjon til meg? har veldig lyst på det. å ser ut som det er mange gavemilde mennesker her ;) takk. send til [email protected] veldig takknemlig

  18. du hadde g-mail konto?
    kunne veldig gjerne tenkt meg en…
    håper du gidder å sende meg..
    Takker

  19. Heisann, skulle så gjerne ha prøvd en gmailkonto, har du fler blir jeg glad ;-)
    Anders

  20. Alle som ville ha, har fått tilsendt invitasjon. Har fortsatt flere igjen, så er det flere som trenger – er det bare å si ifra.

  21. Hei Svein, invitasjon er sendt. Tenkte jeg skulle quote litt av mailen jeg sendte til deg – for de som fortsatt lurer på om Gmail er noe å satse på:
    ——–klipp————
    Personlig synes jeg Gmail er den beste webmailtjenesten jeg har benyttet meg av. Ikke bare er det 1 GB lagering, genialt enkelt brukergrensesnitt og godt søk – men du kan også hente mailen din via POP3 hvis du skulle ønske det, uten å måtte betale for det. Antispam delen er også gull verdt.
    ——–klipp————-
    Og for de som lurer: Nei, jeg får ikke betalt av Google for dette. PS: Fortsatt invitasjoner igjen, bare å sende meg mail eller legge igjen kommentar her hvis noen har lyst på.

  22. Har alltid lurt på om Gmail er noko eg ville ha brukt om eg hadde tilgang til det, så om du stadig har invitasjonar til overs kan eg jo finna ut av det :-)
    Ha eit godt nytt år.

  23. Heh. Jeg har det eksakt samme «problemet», med 10 utestående invitasjoner [1], og jeg vet vel forsåvidt at andre også har GMail-invitasjoner de ikke blir kvitt.
    Er gmail-markedet i ferd med å bli fullstendig mettet?
    ___
    [1] Hvis Jarle, mot all formodning skulle slippe opp, og dere tillater det, så kan jeg sikkert ekspedere noen jeg og – om dere tillater at Jarle forwarder adressene til meg.

Stengt for kommentarer.