Neste Last Thursday: Click & shop till you drop!

Om foredraget som foregår torsdag den 27. januar kl.19 i Dronningensgate 2 skriver Last Thursday:

Det er et nytt år med nye muligheter! Sterke merkenavn og nye nettbaserte butikker hadde et godt nettår i 2004, og mange vil ha det til at vi vil merke netthandelen for alvor nettopp i år. Last Thursday har derfor valgt å starte året med en grundig innføring i hvor norsk netthandel er i dag, og hvilke infrastrukturelle forhold som er gjeldende blant annet innen netthandel.

Foredragsholder Hans Petter Evensen burde ha muligheter til å gi et innblikk i status for netthandel i Norge. Han har 20 år fartstid innen bank, finans og IT, og er i dag Adm.dir for Netaxept – Norges største tilrettelegger av betalings- og leveringsløsninger for nettbutikker.

1 hendelser på “Neste Last Thursday: Click & shop till you drop!”

Stengt for kommentarer.