Toppmeny

Mer om KK88 / Gigashops

Diskusjonen går hett på Digi.no etter artikkelen om KK88 og Harald Marhinussen som har vært en av de mer aktive spammerene i Norge i det siste.
Det mest interessante innlegget kommer fra Vegard Engen som skriver om sine opplevelser med å forsøke å bli strøket fra KK88 sin spamliste. KK88 og Harald Marthinussen går faktisk så langt at de kommer med trusler om rettslige skritt fordi Vegard ikke setter pris på å ha fått spam til sin private .priv.no adresse. (Et subdomene som er satt av til privatadresser i Norge).

digi.no/debatt
[Sitat Harald Marthinussen, til Vegard Engen]
* <xxxx@yyy.priv.no> er en omgåelse av NORIDs .no regler om bare domener kan utdeles til registrerte i næring og organisasjoner.
* Det å henge ut seriøse ordentlige mennesker bare for de du har en hets mot e.mailer, også de som er lovelig, er strafbart. Kan du oppgi ditt fulle navn, adresse, kommune og rettsting du ligger under.

At man er en skitten spammer er en sak, når man så begynner å kaste rundt seg med slike trusler synes jeg man har gått langt over streken. Her burde ikke bare mulige kunder tenke seg om to ganger, men også hans leverandører. Slike folk ville ikke jeg hatt til å representere produkter jeg har ansvar for iallefall.

4 responser til Mer om KK88 / Gigashops

 1. antibiomatika 10. februar 2005 den 20:30 #

  KK88, Multicontesta og alle dyrene i spamskogen

  Jeg har ikke .no-domener, og har således vært skånet for disse fjolsene som er ute etter å forsøple innboksene mine. Andre er dog ikke like heldige. Jarle, for eksempel. Han gjør også en god innsats for &arin…

 2. Anders Jacobsen's sideblog 4. februar 2005 den 17:01 #

  KK88

  Sjekk på nettet fø du handler: KK88 spammer…

 3. Jarle 3. februar 2005 den 15:01 #

  Ja, det er jo å håpe at virkeligheten straffer slike spammere. Jeg er ikke helt sikker på om den gjør det for øyeblikket. Men det kunne jo være lov å håpe at såpass mange får med seg hvordan han oppfører seg og hvordan selskapet går frem for å «markedsføre» seg at det virkelig fikk økonomiske konsekvenser for Harald og selskapet hans.

 4. Elf 2. februar 2005 den 09:08 #

  Jeg elsker dette! Harald Marthinussen har nå ødelagt så mye for seg selv at jeg gleder meg bare til å se skuta hans gå ned. Hva er det med slike folk som aldri kan godta at de er noen degenererte svin som forpester internett?


Utvikling og webhosting: Senson AS