TV2katalogen

Gratulerer TV2, «deres» nye tjeneste TV2katalogen har minst like useriøse selgere som resten av katalogmobben. I dag ble jeg oppringt av en dame som skulle ta korrektur på vår oppføring, og som MEGET glidende (så overraskende) tilførte mer og mer informasjon som det så viste seg at vi måtte betale ekstra for. Selv om jeg ikke liker den måten å selge på, var den ikke overraskende.

Det som var overraskende er å få presentert en gammel månedsundersøkelse fra Gallup for TV2 som om det var TV2katalogens undersøkelse. Damen i røret klarte faktisk å påstå at TV2katalogen hadde 3,2 millioner unike brukere hver måned.

Noe sier meg at enkelte nok vil føle at oppføringer de har kjøpt i TV2katalogen kan være noe for TV2 hjelper deg.

7 hendelser på “TV2katalogen”

 1. TV2Katalogen fortsetter å villede

  I dag utspant det seg en eskalering i frustrasjonen over TV2katalogen (bakgrunn) og firmaet «Finnfirma NO AS» (ingen relasjon til…

 2. «selvfølgelig må tallene denne damen mente for tv2 sine sider.»
  Her tror jeg du mistet noen viktige ord.
  Tallene for TV2 har som sagt ingenting med tallene for TV2katalogen å gjøre. De får ikke de samme besøkstallene ved å ha linker fra TV2.
  Med litt innsikt i hvordan nettannonsering fungerer, ville du ha vist at med litt flaks så får man kanskje 0,5% click-through fra bannere – kanskje litt mer fra andre typer annonser. M.a.o. er det sannsynligvis kun en forsvinndende liten brøkdel av TV2s besøkende som noensinne har vært innom TV2katalogen.

 3. selvfølgelig må tallene denne damen mente for tv2 sine sider. Fordi TV2 katalogen er tilgjengelig på alle disse sidene som de har !
  Med jeg har ett firma som ligger i Tv2 katalogen og er svært så fornøyd med servicen og jeg får om ikke så lenge statistikk på mitt eget firma, og det er jo det som er interessant for meg. 100 % sikkert på at dette er katalogen for fremtiden, med en katalog på mobil !

 4. Kjære «Olsen», hvis du tar deg tid til å se på undersøkelsen fra Gallup vil du se at
  1) Undersøkelsen er ukebasert, og har vært det siden november 2004 når man sluttet med månedsundersøkelsene.
  2) Tallene gjelder for TV2.no – dvs. alle nettstedene under «TV2-parasollen». Tallene sier m.a.o. INGENTING om hvor mange besøk TV2Katalogen har pr. måned. Selgeren fra TV2Katalogen kunne forøvrig ikke opplyse om konkrete tall for TV2Katalogen etter at jeg konfronterte henne med den samme opplysningen.

 5. hei du !
  Ser ut til at du ikke har noe liv utenom å kritisere alt og alle. ikke første gangen du er negativ til alt og alle.
  Har du vært i TV2-katalogen noen gang da med firmaet ditt ? Hvis ikke har du ingen grunn til å være negativ mot denne tjenesten levert av tv2. Gikk selv inn på norsk gallup sin undersøkelse og det stemte det denne damen sa til deg. Les mer nøyaktig en annen gang !

 6. Jeg har aldri betalt for en katalogoppføring, og kommer sikkert ikke til å gjøre det før jeg får maksimalt utbytte for pengene. Dvs. mye besøk, lav pris og at en oppføring i katalogen kan forbedre mitt nettsted sin rangering. Når det gjelder TV2katalogen så oppfyller de i hvertfall ikke siste punkt (det andre kjenner jeg ikke til siden jeg aldri har vært oppført der). Ingen sider hos TV2katalogen er indeksert hos søkemotorene pga at de har blokkert hele nettstedet i robots.txt.
  Skulle de nå mot formodning fjerne blokkeringen så er det fremdeles ikke godt nok da de bruker 302-redirect linker til nettstedene (som dessverre de fleste andre kataloger i Norge). Pga en bug hos Google kan disse linkene være skadelig for nettsteder med lav PageRank hvis de har uflaks (katalogen overtar rangeringen til nettstedet). I tillegg overfører ikke 302-redirect linker PageRank.

Stengt for kommentarer.