Hvordan spare penger på antivirus programvare fra Norton

Et lite tips til deg som skal kjøpe Norton Antivirus: Å bruke Symantec.no vil sørge for at du betaler dobbel pris for programvaren..
At vi i Norge må betale mer for varer enn man må andre steder i verden er vel de fleste av oss både klare over og tolerere eller iallefall lever med. Men av og til finner man smutthull som sørger for at man kan spare penger.
I Symantec sitt tilfelle er det nok å velge www.symantec.com istedenfor .no og du kan kjøpe produktet i amerikanske dollar og betale nesten halv pris av det du må i norske kroner.

4 hendelser på “Hvordan spare penger på antivirus programvare fra Norton”

  1. Avast! er betre enn AVG, og antiVir har fungert betre på treige PCar (eg har ikkje testa siste versjon).
    Leiter du etter eit program som er betre enn Norton, skal du kikka på. Dette programmet vinn dei nyaste testane og ein mengde datafolk har eit tilnerma religiøst forhold til programmet.
    Lurer du på om antivirusprogrammet ditt er «godt nok» (uansett kva du måtte ha), skal du dobbelsjekka med ein OnLine- eller Live-skanner. Trend Housecall er ein sånn…
    Lenker:
    o http://www.free-av.com/
    o http://www.nod32.com/
    o http://housecall.trendmicro.com/

  2. Også litt på siden, men det samme er også tilfelle med lokale varianter av Amazon. Det er store summer å spare på å handle fra amazon.com fremfor f.eks. amazon.co.uk.

  3. Takk for forslaget Arne!
    Jeg hadde faktisk et håp om at det skulle komme forslag til andre produkter og løsninger. Det finnes vel etterhvert et stort utvalg av gratis løsninger for Antivirus.
    Hvordan klarer AVG og Avast! seg mot Norton forresten? (Ja ja, jeg skal Google litt da ;)

  4. Litt på siden av temaet; jeg liker ikke Norton. Min subjektive erfaring er at Norton krever noe helt mye med maskinressursene. Jeg bruker utelukkende Avst!, en gratisversjonen; http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html
    Pluss at jeg også bruker AVG på noen maskiner, det også en gratisversjon; http://free.grisoft.com/doc/2/lng/us/tpl/v5 Grunnen til at jeg opperer med begge to på forskjellige maskiner for å se om jeg kan oppdagen noe kvalitetsforskjell mellom de. Det har jeg ikke gjort, så jeg tror at det er det samme hvilken man bruker. Et par mindre forskjeller det; Avast! oppdager og varsler om virus som postes i postinger på Usenet (Jeg bruker i hovedsak Forté Agent). AVG legger ved en melding i både ut- og inngående mailer som forteller at mailen er skannet for virus.

Stengt for kommentarer.