Virkelig usunn mat på McDonalds

McDonalds burger med plast

Det er vel ingen tvil om at mat på McDonalds vanligvis er usunt. I de tilfellene jeg spiser junk-mat derifra forsøker jeg iallefall å velge «sunne» burgere. Sånn som f.eks. McChicken Premier. Men jeg tror kanskje dette var siste gang. Den nye ingrediensen de bruker i burgeren falt ikke i smak og er ikke spesielt fordøyelig.
McChicken burgeren du ser ovenfor har nemlig en ekstra ingrediens som ikke vanligvis (forhåpentligvis) er å finne i burgeren: plast.
Men man må kanskje regne med at med hurtigmat er det ikke alltid man har tid til å fjerne embalasjen?

4 hendelser på “Virkelig usunn mat på McDonalds”

  1. Ikke helt umulig det Anders. Av en eller annen grunn frister det ikke så veldig med matkuponger til McDondals. Burde kanskje ha tatt med burgeren på en liten tur opp i Akersgaten til VG – men jeg lot være.
    Personlig er jeg ferdig med McDonalds for all overskuelig fremtid. Det var uansett på tide å få seg et sunnere kosthold – og sånn sett var det jo en grei måte å «våkne» på.

  2. … hadde man bare vaert i USA hadde du vaert en rik mann naa… Skriv et brev; attach bilde – du skal ikke se bort fra at du faar noen hyggelige matkuponger (som du kan gi bort til noen som har lyst aa spise McD…)

  3. Det virket som innpakningsplast til et eller annet. Det var ikke akkurat kjekt å tygge inn i plasten ca. midt i burgeren. Selve plasten lå inne i selve kyllingburgeren og jeg fikk en god bit av plasten med en av bitene jeg tok av burgeren.
    Dette har kurert meg for McDonalds mat for all fremtid. Jeg har ikke vært noe stort fan tidligere, men nå er det slutt for min del.

Stengt for kommentarer.