Slutt på ‘spam’ i posten for Aftenposten abonnenter

Jeg er blant de som synes at direktereklame i postkassen er noe herk. Og har «alltid» hatt oblat med påskrift om at jeg ikke ønsker uadressert reklame stående på postkassen. Dette er en henstilling som stort sett blir tatt hensyn til.
Men da jeg ble Aftenposten abonnent var det slutt på tiden hvor jeg slapp unna reklamen – plutselig var den på plass igjen. Det var liten tvil om hvem som hadde skylda.
I dag leser jeg at Aftenposten endelig har gitt etter for kritikken og henstillingene fra sine abonnenter – og, ikke minst – fra Forbrukerombudet. Nå skal det bli slutt på distribusjon av uadressert reklame til de som tydelig (f.eks. med oblaten fra posten) viser at de ikke ønsker slik reklame.
Godt at det nå blir mer plass til fornuftig innhold i postkassen igjen :-)
Kilde: Kampanje.com : Aftenposten endrer reklamepraksis

2 hendelser på “Slutt på ‘spam’ i posten for Aftenposten abonnenter”

  1. Ja, det er «relaterte annonser» fra Google på bloggen min. Hvis du ikke vil se den, er det ikke mye innsats som skal til for å sperre den ute med en skikkelig browser (f.eks. Firefox eller Opera).
    Faktisk mindre innsats enn det var for meg å få klistremerket med «Uadressert reklame, nei takk».

  2. Litt morsomt da, først kritiserer du reklame, også får jeg uten å ha bedt om det opp google reklame her, før jeg kan skrive kommentar :P

Stengt for kommentarer.