‘Ny’ layout og oppdatering på diskusjoner

Har såvidt begynt på vår-rengjøringen. Ønsket å legge inn noen av mine bilder på toppen av bloggen, så det er nok en viss sjanse for at gamle og nye bilder kommer til å dukke opp der etterhvert.
Har også skumle planer om å oppgradere Gallery installasjonen min til siste versjon og få lagt ut mer av bildekartoteket mitt.
Selv om det ikke har vært mye aktiviet fra «yours truely» i det siste, så har det faktisk vært litt diskusjoner. I kommentartråden til «Besøksstatistikk og nettkataloger» har det faktisk dukket opp en kar som innrømmer at han jobber hos DinPris – forfriskende. Det er mulig Din Pris nå har blitt mer seriøse – på linje med andre kataloger som har blitt kjøpt opp av større og vanligvis mer profesjonelle aktører. (Din Pris har blitt kjøpt av Eniro). Peder sine kommentarer er iallefall et friskt pust, selv om jeg ikke kjøper argumentene hans.
PS: Skal forsøke å få blogget litt mer i tiden som kommer, selv om jeg fortsatt ikke helt vet hvor jeg skal få tiden fra.
Hvis noen har emner jeg har blogget om tidligere som de gjerne vil se en artikkel om – er det bare å si ifra. Mulig det er det som skal til for å dytte meg igang med bloggingen igjen.

3 hendelser på “‘Ny’ layout og oppdatering på diskusjoner”

  1. Takk for skryt Asle, jeg burde vel strengt tatt laget et design som skalerte, men det fungerer dårlig sammen med bilder IMHO.
    Har ikke all verdens tid, men planen er å strukturere høyremenyen noe mer og se litt på hvordan ting er satt opp etterhvert.

  2. Godt å se at det er liv i deg enda! Det nye oppsettet ditt likte jeg godt, og jeg synes det fremstår som mer ryddig nå enn med det gamle oppsettet.

Stengt for kommentarer.