Søkemotoroptimalisering på dugnad

I 2005 bestemte Martin Bekkelund seg for å opprette det ikke-komersielle nettstedet Søkemotoroptimalisering for å kunne dele kunnskapen om at korrekt bruk av nettstandarder gjør nettsider mer synlige.
Nettstedet har frem til nå stort sett bestått av en side med en kort innføring i hva du skal passe på for å på best mulig måte gjøre sidene dine tilgjengelige for søkemotorene. Det har vært en god ressurs å peke til for en begynnelse på «gjør det selv søkemotoroptimalisering».
Nå ønsker Martin mer hjelp og en god norsk dugnad for å oppdatere Søkemotoroptimalisering til en dypere ressurs for søkemotoroptimalisering og hva du selv kan gjøre for å bli mer synlig.

Martin Bekkelund » Jeg ønsker ditt bidrag til sokemotoroptimalisering.no
Nå ønsker jeg din bistand til videre utvikling av sokemotoroptimalisering.no. Innholdet som står der i dag er nok til at teknisk kyndige mennesker som for eksempel webutviklere, kan iverksette tiltak for oppnå forbedret indeksering. Imidlertid har jeg fått et par innspill som ønsker mer informasjon om den redaksjonelle delen av søkemotoroptimalisering.

Så føler du at du har lyst til å bidra med litt dugnadsånd til Søkemotoroptimalisering.no så ta turen over til Martins blogg og gi ham beskjed at du ønsker å hjelpe til.