Toppmeny

1,2,3-Meme – eller; men for pokker da

Takk skal du f… meg ha Kyrre. For 1,2,3-Meme ;)
Her er oppskriften.

  • Pick up the nearest book.
  • Open on page 123.
  • Find the fifth sentence.
  • Post the next three sentences.
  • Tag five people, and acknowledge who tagged you.

Og jeg gjør det bare nesten. Ikke snakk om at jeg tagger noen :)

En av mine klienter, en forretningsmann, som jeg her kaller Mats, gikk i en 20 timers kriseterapi etter en hjerteoperasjon. Familien hadde først vært til et par familieterapisamtaler på grunn av tenåringens reaksjoner, med det var Mats som selv ville gå alene. Han ble forflyttet fra jobben og havnet i en krise.

Hvis du vil delta i memmet og «kjenner» meg – legg igjen link til svaret i kommentarfeltet :)

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS