Toppmeny

Beta av ny blogg

Nå har jeg jobbet en stund med et relativt lovende oppsett for WordPress. Tiden har kommet til å migrere min blogg fra Movable Type til WordPress. Det er arbeide for andres blogger i det siste som har fått øynene mine opp for hvor bra WordPress faktisk har blitt.

Så langt har jeg importert alle mine gamle, norske, bloggposter. Og jeg har gjort mitt beste for å fornorske WordPress – en prosess som ikke er altfor enkel – men enklere enn det var med Movable Type, så langt jeg kan huske.

Hva synes dere om den «nye» bloggen? Vil ha tilbakemeldinger på plassering av innhold, design, menyelementer, egentlig alt som kan være relevant. Så ordet er fritt, kom hjelp meg litt ;)

3 responser til Beta av ny blogg

 1. Asle Ommundsen 4. september 2009 den 20:10 #

  Da er det bare å si velkommen til klubben, klubben for oss som ikke orket å kødde mer med MT, og plutselig, men så altfor sent, oppdaget for bra WP var, elns! :)

  En kjip ting jeg oppdaget da jeg konverterte fra MT til WP, er at alle de gamle bloggpostene har fått br-elementer i stedet for p-elementer, og at avsnittene derfor ikke er formatert korrekt lenger. Jeg fant ingen annen løsning på dette enn manuelt å endre hver enkelt bloggpost i etterkant. Jeg ser at du også har dette problemet …

  Bortsett fra dette, synes jeg det gikk veldig greit å konvertere til WP!

 2. Arjan Einbu 3. september 2009 den 00:57 #

  Kjempeflott! Synes tema minner om noe, men klarer ikke helt å sette fingeren på det… (Takk for hjelpen, forresten)
  Gratulerer!

  • Jarle 3. september 2009 den 01:03 #

   Rare greier det der du ;) Blir nok noen flere tilpasninger. Har en god del arbeide igjen å gjøre på innholdssiden: Ser ut som om jeg må håndkode videresendinger fra gamle url’er, og jeg har en jobb å gjøre med alle gamle linkelister.

Legg igjen en kommentar


Utvikling og webhosting: Senson AS