En ny vår for bloggen

Ny vår

Nå begynner det å bli lenge siden jeg har skrevet i bloggen min. Jeg startet jobben med å flytte bloggen min over fra MovableType for et år siden, det å flytte en blogg fra MT til WordPress er ingen spøk. Iallefall ikke med den versjonen jeg brukte tidligere. I tillegg har hverdagen min vært fylt av arbeid og fritid sammen med min kjære Michelle.

Det har likevel ikke vært helt stille fra meg. I løpet av et par år har jeg rukket å skrive nesten 3000 twitter meldinger på min Twitter konto jarledb og i det siste har jeg også begynt å skrive om Apple produkter på den norske Apple bloggen Loveapple.no.

Men nå er det på tide å starte min egen blogg igjen, jeg har stadig nye frustrasjoner om telefonselgere, dårlige nettbutikker, og masse annet på hjertet – så det bør være mulig å få litt liv i denne bloggen.

Håper dere vil komme tilbake som faste lesere, og at dere blir med på diskusjonen rundt det jeg skriver om.

Så skål for en ny vår, selv om det er tidlig høst. :)

11 hendelser på “En ny vår for bloggen”

        1. Har ingen problemer med å forstå at jeg ikke var på listen med en blogg som hadde vært mer eller mindre tyst i mange år. Deilig å være tilbake!

    1. Det hadde vært kjempeflott. Likte å lese bloggen din, og se bildene du la ut på fotobloggen. Har du en Flickr konto med bilder nå? Eller et annet sted du poster bilder, eller er det helt stopp?

      1. Etterlyser forresten en «husk meg» sak i kommentarfeltet. Nå blir jeg jo husket (og det kan jo være trivelig nok); men det er ikke alltid jeg ønsker å bli husket. Eksempelvis om jeg sitter på en lånt maskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *