Toppmeny

En ny vår for bloggen

Ny vår

Nå begynner det å bli lenge siden jeg har skrevet i bloggen min. Jeg startet jobben med å flytte bloggen min over fra MovableType for et år siden, det å flytte en blogg fra MT til WordPress er ingen spøk. Iallefall ikke med den versjonen jeg brukte tidligere. I tillegg har hverdagen min vært fylt av arbeid og fritid sammen med min kjære Michelle.

Det har likevel ikke vært helt stille fra meg. I løpet av et par år har jeg rukket å skrive nesten 3000 twitter meldinger på min Twitter konto jarledb og i det siste har jeg også begynt å skrive om Apple produkter på den norske Apple bloggen Loveapple.no.

Men nå er det på tide å starte min egen blogg igjen, jeg har stadig nye frustrasjoner om telefonselgere, dårlige nettbutikker, og masse annet på hjertet – så det bør være mulig å få litt liv i denne bloggen.

Håper dere vil komme tilbake som faste lesere, og at dere blir med på diskusjonen rundt det jeg skriver om.

Så skål for en ny vår, selv om det er tidlig høst. :)

11 responser til En ny vår for bloggen

 1. Martin Bekkelund 28. september 2010 den 23:48 #

  Jeg henger fortsatt rundt her, jeg også. :-)

  • Jarle 28. september 2010 den 23:52 #

   Tusen takk, håper bloggen blir interesant nok for deg til at jeg kommer tilbake på blogglisten din ;)

   • Martin Bekkelund 29. september 2010 den 13:52 #

    Nå som du faktisk skriver noe igjen, er det jo all grunn til å putte deg tilbake. :-)

    • Jarle 29. september 2010 den 16:03 #

     Har ingen problemer med å forstå at jeg ikke var på listen med en blogg som hadde vært mer eller mindre tyst i mange år. Deilig å være tilbake!

 2. Anders Jacobsen 25. september 2010 den 23:58 #

  Velkommen tilbake online, ja. Stilig template! På tide å tine opp bloggene mine også snart, tenker jeg…

  • Jarle 26. september 2010 den 01:35 #

   Det hadde vært kjempeflott. Likte å lese bloggen din, og se bildene du la ut på fotobloggen. Har du en Flickr konto med bilder nå? Eller et annet sted du poster bilder, eller er det helt stopp?

 3. Kyrre Baker 25. september 2010 den 00:51 #

  Velkommen «tilbake» :-)

  • Jarle 25. september 2010 den 01:11 #

   Takk for det. Og takk for tipset om buggen med «Skriv en kommentar» på sider hvor kommentarene er lukket. Har fikset det nå.

   • Kyrre Baker 28. september 2010 den 22:55 #

    Etterlyser forresten en «husk meg» sak i kommentarfeltet. Nå blir jeg jo husket (og det kan jo være trivelig nok); men det er ikke alltid jeg ønsker å bli husket. Eksempelvis om jeg sitter på en lånt maskin.

    • Jarle 28. september 2010 den 23:47 #

     Skal få sett på det ved anledning. Burde være enkelt nok å legge til.

     • Kyrre Baker 29. september 2010 den 01:01 #

      … og så savner jeg en «forhåndsvis kommentaren» ser jeg nå :-D

Legg igjen en kommentar


Utvikling og webhosting: Senson AS