Flytter til New Zealand

Om 18 dager er det avreise til New Zealand. Min New Zealandske kone og jeg har flyttet ut av leiligheten og fått de viktigste tingene våre sendt på sin vei til New Zealand, forbereder salg av bilen og er ellers mer eller mindre klare til turen over til New Zealand.

Vi har vært heldige denne gangen, og får en tur som varer «bare» 26 timer (mot normalt 33-35 timer). Du skal ikke ha flyskrekk for å reise frem og tilbake mellom Norge og New Zealand.

New Zealand er veldig likt Norge. De har 4,5 millioner innbyggere og en kultur som på mange måter er mer lik den vi har her i Norge enn f.eks. Sverige.

Jeg kommer til å fortsette å jobbe med utvikling av nettsteder for norske firmaer fra New Zealand, og planlegger også å skrive litt om det som er forskjellig og rart for en nordmann i New Zealand.

Mitt nye firma Senson AS har også blitt opprettet og er selskapet jeg jobber for nå. Siden 2011 har jeg jobbet primært med å lage og drifte nettsteder basert på WordPress og planlegger å fortsette med det fra New Zealand.

Vi har bestemt oss for å prøve litt forskjellige steder å bo i New Zealand, og første stopp er en flott liten by på østkysten av nordøya som heter Napier.

Har du lyst til å vite mer om flyttingen til New Zealand eller lurer på noe om landet? Skriv gjerne inn en kommentar til denne posten så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å svare (sikkert med litt hjelp fra kona).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *