Useriøse Gule Sider

Her om dagen mottok jeg en faktura fra Gule Sider til webutviklingsfirmaet mitt Senson AS. Hvilket var rart, for jeg har ikke snakket med noen hos Gule Sider, og iallefall ikke bestilt en oppføring hos dem. De som har fulgt bloggen min og lest mine innlegg om kataloger forstår sikkert hvorfor.

På et innfall sjekker jeg også hva Gule Sider viser på firmaet mitt, og det viser seg at oppføringen (standard, gratisoppføring) nå plutselig har fått feil telefonnummer.

Jeg tar kontakt med salgssjefen hos Gule Sider og snakker med henne på mobil (etter å måttet stå en lengre tid i telefonkø og bruke penger på å ringe dem på deres 815-nummer). Salgssjefen stiller seg utforstående til at de skal ha sendt ut en feilaktig faktura, men lover å se på saken.

Etter samtalen sender jeg salgssjefen beskjed om at oppføringen til Senson AS nå har feil telefonnummer og annen informasjon jeg klarer å spore opp rundt saken, blant annet finner jeg at det finnes et firma som har «Senson» som en del av sitt firmanavn og som har en kontaktperson som passer med det Gule Sider har skrevet på fakturaen de har sendt til Senson AS (med Senson sitt organisasjonsnummer og adresse).

Jeg får ikke noe svar og purrer opp dagen etterpå. Da får jeg beskjed om at hun skal se på saken. Først 2 dager etter at jeg har gitt beskjed hører jeg tilbake, og får en kort epost om at «det var en feil hos de som registrerte» og at jeg skal motta en kreditnota. Salgssjefen gjør tilsynelatende ingenting med at oppføringen på Gule Sider har blitt endret til galt nummer.

Jeg må igjen påpeke at de har endret oppføringen til Senson AS og at det nå står feil telefonnummer på oppføringen, og først etter 3 dager blir oppføringen endret tilbake til den opprinnelige versjonen. Sannsynligvis har oppføringen vært gal siden de registrerte ordren den 16. mai.

I dag ble jeg oppringt av noen hos kundeservice som ville sjekke at de nå hadde riktig telefonnummer (det som var der i utgangspunktet), ingen beklagelse og en holding som nærmest forlate meg at «Jah, nå har vi altså fikset dette» og at jeg burde takke og bukke for at de har ryddet opp i eget rot.

Gule Sider har altså mottatt en ordre og registrert den inn på feil firma og ikke sjekket firmaets organisasjonsnummer eller hvem som er daglig leder eller sitter i styret (da hadde de ikke opprettet ordren på feil firma), de har i tillegg endret oppføringen til et firma som ikke har vært i kontakt med dem og endret firmaets informasjon i sin katalog.

Noe ønske om å rydde opp i ekstraarbeidet de har skapt for meg finnes ikke i organisasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *