Liste over telefonsalgselskap

En god ressurs for deg som lurer på hvor den rappkjefta telefonselgeren jobber er Telefonterror.no – nettstedet har en søkbar oversikt over de fleste norske telefonsalgselskap og diskujoner rundt telefonsalg.

Det som hadde gjort tjenesten enda bedre er om jeg kunne hente ned en fil for å stenge for innkomne samtaler for telefonnummer i databasen.

[Oppdatering] Kyrre kommenterer at det finnes flatfiler i forskjellige format med telefonnumrene som kan lastes ned fra Telefonterror.no. Så her er mulighetene vid åpne for å lage seg systemer for blokkering av nummer som finnes på listen hos telefonterror.no

[Via Tversover]

6 hendelser på “Liste over telefonsalgselskap”

  1. Nei har du sett, der dukket den jammen opp igjen. Har også lagt merke til endel negative kommentarer om bergersen.net på flere diskusjonsforum i det siste.

  2. «Ojoj», om det var et forsøk på å være morsom å legge meg til i listen vet jeg ikke, men det ble fjernet raskt og ville uansett ikke hatt noen effekt på min mulighet til å ringe folk (med mulig unntak av Kyrre, men det hadde nok latt seg gjøre å fikse det også).

Stengt for kommentarer.