Toppmeny

KK88 og Multicontesta på NRK Petre

Et innslag fra NRK Petre hvor en av deres programledere forteller om hvordan han forsøkte å bli avmeldt KK88 og Multicontestas spamlister. Han forteller om at han ringte KK88 og hva som da skjedde.
Ikke noe nytt i denne historien forsåvidt, men forhåpentligvis gir slik oppmerksomhet konsekvenser for KK88. Har du fått spam fra KK88 eller andre norske spammere må du gjerne ta oppfordringen fra NRK Petre (og undertegnede) og ringe dem for å klage.
[Via Jakob Breivik Grimstveit]

5 responser til KK88 og Multicontesta på NRK Petre

 1. antibiomatika 10. februar 2005 den 20:29 #

  KK88, Multicontesta og alle dyrene i spamskogen

  Jeg har ikke .no-domener, og har således vært skånet for disse fjolsene som er ute etter å forsøple innboksene mine. Andre er dog ikke like heldige. Jarle, for eksempel. Han gjør også en god innsats for &arin…

 2. Kyrre Baker 9. februar 2005 den 00:47 #

  Funka ikke i iTunesen min gitt. Men det fungerte glitrende bra i den nyinstallerte WinAmpen min.
  Hysterisk morsomt innslag forresten :-)

 3. Elf 8. februar 2005 den 08:44 #

  Kyrre: Funka fint i WinAmpen og Itunesn min
  Fantastisk innslag, btw. Det er det som er så deilig med at internett har blitt så utbredt som det er. Slike ting kommer mer fram i lyset og svinepelser som KK88 og Multicontesta kan henges ut til spott og spe.

 4. Kyrre Baker 7. februar 2005 den 15:44 #

  Og det er ingen som har denne filen som MP3 eller noe slikt? Må jeg installere enda et program for å høre .ogg – filen? Hmm. :-)

 5. Martin 6. februar 2005 den 13:28 #

  Herlig lytting! Programlederen ga meg for øvrig en god idé, nemlig å ringe firmaet som har sendt meg den uønskede e-posten, forutsatt at de holder til i Norge. Koster noen øre, tar litt tid, men kan være verdt det. Må prøves ut ved anledning.


Utvikling og webhosting: Senson AS