KK88 og Multicontesta på NRK Petre

Et innslag fra NRK Petre hvor en av deres programledere forteller om hvordan han forsøkte å bli avmeldt KK88 og Multicontestas spamlister. Han forteller om at han ringte KK88 og hva som da skjedde.
Ikke noe nytt i denne historien forsåvidt, men forhåpentligvis gir slik oppmerksomhet konsekvenser for KK88. Har du fått spam fra KK88 eller andre norske spammere må du gjerne ta oppfordringen fra NRK Petre (og undertegnede) og ringe dem for å klage.
[Via Jakob Breivik Grimstveit]

5 hendelser på “KK88 og Multicontesta på NRK Petre”

  1. KK88, Multicontesta og alle dyrene i spamskogen

    Jeg har ikke .no-domener, og har således vært skånet for disse fjolsene som er ute etter å forsøple innboksene mine. Andre er dog ikke like heldige. Jarle, for eksempel. Han gjør også en god innsats for &arin…

  2. Funka ikke i iTunesen min gitt. Men det fungerte glitrende bra i den nyinstallerte WinAmpen min.
    Hysterisk morsomt innslag forresten :-)

  3. Kyrre: Funka fint i WinAmpen og Itunesn min
    Fantastisk innslag, btw. Det er det som er så deilig med at internett har blitt så utbredt som det er. Slike ting kommer mer fram i lyset og svinepelser som KK88 og Multicontesta kan henges ut til spott og spe.

  4. Herlig lytting! Programlederen ga meg for øvrig en god idé, nemlig å ringe firmaet som har sendt meg den uønskede e-posten, forutsatt at de holder til i Norge. Koster noen øre, tar litt tid, men kan være verdt det. Må prøves ut ved anledning.

Stengt for kommentarer.