Toppmeny

Nye ITavisen.no

Første posting etter ferien er en «me too/aol/c2i» posting. Audun hos FWW har skrevet Brev til ITAvisen.no i forbindelse med deres «oppgradering» av nettstedet.
Jeg syntes at ITavisen.no slik den var tidligere var et greit og oversiktelig nettsted. Ved «hjelp» av Mediafront har de klart å gjøre det «hipt» og så godt som totalt ubrukelig for undertegnede. Jeg regner med at jeg i fremtiden heller kommer til å oppsøke de typiske engelske kildene til saker på ITavisen eller lese RSS-feeden fremfor å besøke nettstedet.
Audun har laget en mer konstruktiv oversikt over alt som er galt med nye ITavisen.no

2 responser til Nye ITavisen.no

  1. Asle Ommundsen 23. august 2006 den 15:17 #

    Jeg likte heller ikke de nye endringene i designet til ITavisen og synes at det ble mye verre nå enn det var før, men når det er sagt så var jeg ikke videre imponert over det gamle designet heller. Dog, jeg burde kanskje holde meg for god til å uttale meg om dem, for jeg prøver å unngå nettstedet deres, og det er kun når noen henviser med noe interessant til dem at jeg klikker meg innom. På meg så fremstår det som et «fjortiss»-nettsted som kun inneholder dårlig oversatte IT-nyheter, dessuten så har «artiklene» deres (de gangene jeg har vært innom) ofte inneholdt klare faktafeil. Gode norske IT-nettaviser er en mangelvare synes jeg, og det er dumt.

  2. NoXstar 23. august 2006 den 11:11 #

    Siden er helt forferdelig, hva er det de holder på med?!


Utvikling og webhosting: Senson AS